Vanaf 1 juli 2014 gelden er nieuwe richtlijnen voor de taxi-branche, dit houdt onder andere in dat u gebruik moet gaan maken van een goedgekeurde BoordComputer voor Taxi's . U wilt deze BCT natuurlijk goed, snel en eenvoudig in uw voertuig(en) installeren.

CarComm heeft voor een aantal BCT's een degelijke montageoplossing, met deze BCT Mount kunt u de BCT optimaal gebruiken in uw voertuig. Dit zorgt voor veel gebruiksgemak voor chauffeurs en een duidelijk zicht op de BCT voor zowel chauffeur en passagier. De BCT Mounts zijn onder andere verkrijgbaar voor Cabman, Taxitronic en Taxamatic.

De mounts kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden.


 
  Op het dashboard
Bij deze wijze van monteren staat de BCT goed zichtbaar boven op het dashboard. De BCT Mount kan direct op het dashboard gemonteerd worden met schroeven en er is een mogelijkheid om de kabel door de voet van de BCT Mount weg te laten lopen. 

 
  Op het dashboard met overhang
Als er niet genoeg ruimte is tussen de raam en het dashboard kan voor deze manier van monteren gekozen worden. Bij deze wijze van monteren wordt de BCT Mount op het dashboard gemonteerd en hangt de BCT als het ware voor het dashboard. Het is mogelijk om de kabel van de BCT eventueel door de mount weg te laten lopen.

 
  Tegen het dashboard
Als u gebruik maakt van een voertuig specifieke montage beugel of u heeft een wilt de BCT tegen het dashboard monteren, dan kunt u de BCT Mount op deze manier monteren. Het is mogelijk om de kabel van de BCT eventueel door de mount weg te laten lopen.
Voor montage kan er ook gebruik worden gemaakt van een los verkrijgbare flexibele basisplaat die met tape op het dashboard bevestigd kan worden, hierop kan dan de BCT Mount worden bevestigd. Met deze basisplaat wordt het dashboard niet beschadigd en zit de BCT Mount toch stevig en veilig in het voertuig.

Aanbevolen accessoires
Voor de BCT produceert CarComm nog een groot aantal andere accessoires, hieronder vindt u een overzicht van deze producten.
    GPS Antennes
Als de basisunit van de BCT achter het dashboard is geïnstalleerd dan kan dit problemen opleveren met de ontvangst van  GPS signalen, maar ook een warmte werende / UV gecoate vooruit kan ontvangst problemen veroorzaken. Als de BCT een aansluiting voor een externe GPS antenne heeft, is dit eenvoudig op te lossen. De antennes zijn er in diverse varianten die op verschillende plaatsen gemonteerd kunnen worden, zo is er voor elk voertuig een oplossing.
 
    GSM Antennes
Als er problemen zijn met de ontvangst van het GSM signaal dan biedt een externe GSM antenne de oplossing. Als de BCT het aansluiten van een externe GSM antenne ondersteund kunt u het signaal aanzienlijk verbeteren. De antennes zijn er in diverse varianten die op verschillende plaatsen gemonteerd kunnen worden, zo is er voor elk voertuig een oplossing.