Het CarComm DASH2|System is de oplossing voor het opladen en integratie van uw smartphone in uw voertuig, bestaande uit een DASH2|Dock en een toestelspecifieke DASH2|Cradle. Het systeem is eenvoudig te installeren en past perfect in het interieur van uw auto.

Verwisselen van smartphones
Het unieke van het DASH2|Systeem is dat u uw smartphone eenvoudig kunt vervangen voor een ander model, zonder dat u een volledig nieuw cradle-systeem hoeft te installeren. U hebt alleen een DASH2|Cradle nodig die compatibel is met uw nieuwe smartphone, plaats de houder in de DASH2|Dock en het systeem is klaar voor gebruik.

Auto's en vrachtwagens
Het DASH2|Systeem kan worden aangesloten op een 12 Volt of 24 Volt stroomaansluiting, dit maakt het systeem geschikt voor zowel auto's en vrachtauto's. Dit zodat uw toestel opgeladen en klaar voor gebruik is binnen en buiten uw voertuig.
Externe Antenne aansluiting
Het DASH2|Systeem heeft een externe antenne aansluiting voor een GSM antenne, dit om de signaalontvangst te optimalizeren en interferentie te verminderen.

DASH2|Dock - Dockingstation
Het DASH2|Dock is een universeel dockingstation voor een toestelspecifieke DASH2|Cradle.

Consumenten en professionals
Er zijn diverse modellen DASH2|Docks verkrijgbaar met verschillende stroom- en externe antenneaansluitingen, afgestemd op de consumenten, professionele en automotive markt.

PoGo Systeem Connector

De DASH2|Dock gebruikt een goud vergulde PoGo connector. Deze connector is een robuuste en betrouwbare manier om een optimale verbinding tussen het DASH2|Dock en de DASH2|Cradle te garanderen.

Vergrendelingsmechanisme
Om de toestelspecifieke DASH2|Cradle op zijn plaats te houden, is de DASH2|Dock uitgerust met een op maat gemaakte vergrendeling. Deze vergrendeling houden de houder op zijn plaats, zodat deze uw smartphone kan opladen, maar tevens eenvoudig te verwijderen is als u van houder wilt wisselen.

De DASH2|Dock kan op het dashboard of een ander vlak oppervlak worden geïnstalleerd. Met de meegeleverde kogelgewricht kunt u eenvoudig uw smartphone in de gewenste kijkhoek plaatsen.

DASH2|Cradle - Smartphone specifieke houder
De DASH2|Cradle is een toestelspecifieke smartphonehouder, die je smartphone oplaadt en veilig op zijn plaats houdt, tijdens je rit.

Geïntegreerde lader
Het automotive standaard laadsysteem is geïntegreerd in de DASH2|Cradle en kan tot 3A leveren om uw smartphone op te laden.

Apparaatspecifieke houder

De smartphone wordt verticaal in de toestelspecifieke DASH2|Cradle geplaatst. Om een betrouwbare verbinding tussen de DASH2|Cradle en de DASH2|Dock te garanderen, wordt de houder horizontaal in de dock geplaatst. Zo haalt u de DASH2|Cradle nooit per ongeluk uit de dock als u uw smartphone verwijdert.

Geïntegreerde antennekoppeling

De houder heeft een geïntegreerde antennekoppeling die het GSM signaal van buiten het voertuig naar uw smartphone stuurt om de ontvangst te optimaliseren.
Voor een overzicht van alle DASH2 Docks & Cradles volgt u deze link.